9 juni 2010

Presentjakt till en liten tjej

Om cirka en vecka fyller min jättesöta guddotter Sara ett år och även om det är kul att köpa en massa gulliga klädesplagg, som det finns hur mycket som helst av här i England, så vill man ju också köpa något som hon har "glädje" av...typ kan tugga på:-). Även om en av min lillebrors mer "sparsamma" kompisar kanske hade en point när han sa att det är slöseri att köpa leksaker till småbarn som blir lika glada för en gammal dagstidning så tycker jag att det är jättekul att köpa presenter.

Jag har kollat runt lite i olika leksaksaffärer men inte hittat någon kul grej (inte något som jag skulle tyckt var kul att leka med iallafall:-) så på lunchen idag gjorde jag slag i saken och åkte in till Regent Street och leksakernas Mecka, Hamleys. Jag tänkte att hittar jag inget där så köper jag ett extratjockt nummer av The Times som hon kan prassla med:-) Som tur är behövde det inte gå så långt utan 30 minuter senare lämnar jag affären med fullbordat uppdrag, Hamleys kan man lita på.

2 kommentarer:

  1. Oj, oj, oj.. Nu blir 1-åringens mamma nyfiken :-)

    SvaraRadera
  2. Ja, det krävs ju att mamma och pappa också ska orka leka med den...fast de kanske sku vara mer intresserade av att få The Times:-))

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...