14 juni 2010

Söndagsnöje

Vad kan vara bättre på en tråkig söndag än att shoppa lite, ta några drinkar och äta gott och det var precis vad jag och Suss gjorde.

Kl 1 träffades vi i Oxford Circus och började beta av affärerna. Jag undviker normalt Oxford och Regent street för de är så otroligt fullspäckade med turister som går i snigelfart. Idag hade jag dock inte något speciellt som jag ville köpa så jag tog det lugnt. Jag hittade dock ett par mörkgrå tygskor och pilot-solglasögon på Top Shop av alla ställen.

Usch, jag och kameror är verkligen ingen bra kombination.

Efter två timmars shoppande hade vi fått nog och tog en liten pub-runda. Jag har blivit förtjust i White Wine Spritzers. Det är väldigt läskande och innehåller mindre sprit eftersom hälften av glaset fylls med kolsyrat vatten (eller lemonad) och is.
Några drinkar senare beslutade vi oss för att gå och äta middag. Vi kunde inte riktigt besluta oss för vad för typ av mat vi ville ha (lyxproblem) och vandrade runt i Soho och Covent Garden i säkert en timme innan vi tillslut hamnade i Holborn, på en av våra japanska favoritrestauranger. Deras sushi är helt underbar. Mätta och belåtna började vi vår vandring till våra respektive tåg i Charing Cross/Embankment. På vägen passerade vi en av många elefanter som ställts ut lite varstans i London. Den här stod bakom glas så den är nog en av de dyrare, fin var den iallafall.

Innan vi sade hej då så beslöt vi oss för att ta en "one for the road"-drink i Gordons Wine bar vid Embankment station. De hade värmare på utsidan så man kunde sitta utomhus. När det äntligen är sommar så vill man verkligen inte sitta inomhus mer än nödvändigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...