7 juni 2010

Envisa som synden

Kontraktskrivandet närmar sig, med snigelfart. Idag fick vi äääääntligen reda på att säljarna av vår bostad kan flytta ut i slutet av månaden. Den informationen satt hårt åt kan jag säga. Förra veckan ringde Steve till killen som skött om försäljningen som lovade ta reda på informationen och återkomma. Det hördes inte ett pip. Steve ringde säkert 4 - 5 gånger, lämnade meddelanden både på mobiltelefon, via kollegor men nada.

Idag ringde Steve ringt upp managern för bostadsförmedlingen som sköter försäljningen och sa att nog är det fan (nej det ordet använde han inte) att det ska vara så svårt att få lite information. Managern lovade genast reda ut saken och återkomma om en eller två timmar men gjorde han det? Inte. Efter jobbet cyklade Steve till deras kontor och sa att nu skaffar ni fram informationen och EXAKT kl 17.15 ringer honom med informationen eller så kommer han dit imorgon igen! Managern var inte där men personalen på kontoret blev nervösa och sa att de ska absoluuuut se till att managern ringer. Exakt kl. 17.15 ringde telefonen hemma och managern var full av 100 och 1 ursäkter. Steve frågade honom om de inte vill få igenom försäljningen eftersom det verkar vara så svårt att göra de enklaste saker?!

Vår jurist har sin egen lilla strid med Housing associationen. 3 gånger har hon ringt deras jurister och bett om asbest- och brandcertifikat som är nödvändigt för att köpet ska kunna genomföras men ingenting. Inga ursäkter eller förklaringar, de bara inte skickar dokumenten. Idag skulle hon ringa dem för 4:e gången.

Fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...