4 mars 2011

Fredagen är här...

om det har lyckats gå förbi någon:-) Gud så skönt. Jag var så trött igår att jag inte ens orkade gå på Pilates och då är man trött.

Ikväll kommer jag och Steve att åka in, eller snarare ut, till Richmond för middag på en turkisk restaurang som lär vara bra. Han jobbar imorgon så det blir det inget "festande" för honom då, snarare att se till att kunderna är på festhumör och har fyllda glas. Medan Steve svettas bakom baren på lördag kommer jag att träffa min norska kompis Svanhild på brunch i Covent Garden. Vi har inte setts sedan vi var till Marocko eftersom hon normalt bor i Birmingham, så det ska bli jättekul att kunna skvallra "öga mot öga" igen.

En som inlett helgen tidigt är en av mina kollegor. Hon kom just till jobbet och berättade att hon träffat en kompis igår och det blev lite väl kul för nu har hon världens baksmälla. Det finns inget värre än att tvingas sitta framför en flimrande datorskärm i 8 timmar när man mår skit. Jag sa åt henne att äta något, fett och/eller sockrigt det brukar hjälpa lite. Ah, så skönt att inte vara i hennes skor idag:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...