20 mars 2011

Frosseri i Richmond

Oj vilken trevlig kväll vi hade igår när vi firade Steve med middag på den nu, välkända, turkiska restaurangen i Richmond.

Här nere får ni en bild av kvällens utstyrsel med bland annat min nyinköpta klänning som är House of Frasiers eget märke. Min svarta Mulberry-väska fick också hänga med, vi skulle ju trots allt till Richmond som är en av de rikare delarna av London.
Vi började med ett par drinkar med Steves kompis Duncan innan vi mötte upp med Ivonne och Seth på Cirrik och sedan var det fullt frosseri av mat och vin.
Bilden är ganska komisk, alla är så upptagna av att äta att de knappt hinner titta in i kameran, eller svälja maten som i Steves och Duncans fall:-). Seth är i färd med att doppa en fritterad "whitebait" i sås. Whitebait är lite som småsill eller strömming (muikku på finska) och man äter fisken med huvud och allt. Gott.

Vi åt och åt och rullade nästan ut ur restaurangen ett par timmar senare. Vi var dock inte så mätta att vi inte kunde ta ännu en drink i en närliggande bar. Är det födelsedagsfest så är det:-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...