24 mars 2011

Vårkänslor

Våren är nu här på allvar, detsamma är min pollenallergi. Efter hundraelfte nysningen och 20:e näsduken idag styrde jag kosan mot Boots på lunchen och köpte Zirtek-tabletter för allergi.

Jag har dock inte märkt någon större skillnad samtidigt som snuvan blivit värre. Jag drabbades dessutom av akut trötthet vid 3-tiden, kunde knappt hålla ögonen öppna, och det berodde inte bara på att jag var uttråkad. Nu undrar jag om det kanske är förkylning - eller båda. Så typiskt när det närmar sig helg och allt.

Imorgon kommer Steve hem och när jag talade med honom på telefon så förvarnade jag honom att jag vill ut på drinkar imorgon när det nu ska bli så vackert väder (förkyld eller inte). Han hörde säkert hur bestämd jag lät och sade inte emot, till min stora förvåning:-)

2 kommentarer:

  1. jag kan nog tänka mig att du blir trött av så många gympapass du varit på i veckan..;) Håll dig frisk tills vi ses snart!

    SvaraRadera
  2. Haha, när jag motionerar blir jag sjuk och när jag går på diet går jag upp i vikt. Min kropp verkar fungera tvärtemot alla andra:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...