6 mars 2011

Renoveringsplaner

Har just satt mig ned med en kopp kaffe och en bit bärcheescake, har haft program största delen av dagen.Vi har just haft besök av en man, Raymond, som fixar allt som behöver fixas på universitetet som Steve jobbar för, en handy man. Mannen och hans kollega gör också privata projekt och eftersom en är specialiserad på el och den andra på rörarbete så är de en perfekt kombination för vår köks- och toalettrenovering (samt hallgolv och vardagsrumsgolv). Raymond stannade i över en timme (och då gällde det bara renovering av vår lilla etta:-)) och vi diskuterade vad vi ville ha gjort och hur man kunde göra det. Nästa steg är att specificera allt vi vill ha gjort på papper och maila det till dem så att de kan utarbeta en kostnadsplan.

Det här landet är fullt av cowboy-byggare och därför är vi beredda att betala lite mer om vi kan vara säkra på att de är pålitliga. Jag och Steve resonear som så att om Steves arbetsplats anlitar dem så är de säket pålitliga och måna om att inte få dåligt rykte. Hoppas nu bara att det inte är föööör dyra.

1 kommentar:

  1. jo, fuskbyggare finns det ju där en hel del av, dessutom lär ju inte standarden riktigt stämma in med den skandinaviska..kom ihåg att inte betala i förskott, ifall det skulle skita sig ordentligt.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...