2 juni 2011

Diet och drinkar

När långhelgen väl var över så blev det genast vackert väder, idag har det varit upp till 25 grader. Inte för att jag kunnat njuta eftersom jag suttit på kontoret hela dagen. Skönt att komma ut på lunchen och efter jobbet iallafall eftersom jag blivit ganska frusen efter att ha suttit i ett luftkonditionerat kontor hela dagen.

Idag hade jag en gymfri dag och det var verkligen skönt att kunna åka direkt hem efter jobbet, inget gympass att passa. Efter tre dagars träning har jag ganska ordentlig träningsvärk och rör mig väldigt stelbent, speciellt när jag suttit längre stunder.

Ikväll blev det stekt korv, blomkålspure (mixade in ett par broccolibuketter också för att göra den lite färggrannare), sparris, gurka och stekta champinjoner i lite grädde. Mmmm.
Jag äter godare mat än någonsin men något som blir lite mer komplicerat när man "dietar" är umgänget. Här i England möts man över en drink, inte kaffe som i Finland eller Sverige...åtminstone jag och mina kompisar. Mycket trevligare att varva ned med några glas vin än varva upp med en överdos koffein. Som tur är får jag dricka vin och andra lågkolhydratdrycker, men inte flera gånger i veckan, så det blir ett himla pusslande för att inte "överskrida" gränsen men ändå träffa kompisarna med jämna mellanrum:-) Speciellt nu när det är sommar vill jag inte sitta hemma och uggla. Nå, om det börjar gå lite knaggligt med dieten nu i sommar får jag ta lite strängare tag i höst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...