24 juni 2011

Första målet är nått!!

Glad midsommar på er alla! Hoppas ni får en fin dag och kväll och inte alltför svår baksmälla imorgon:-). Här jobbar vi på som vanligt eftersom midsommar inte är någonting speciellt i England. Vi London-nordbor kommer som sagt att fira imorgon istället i Hyde Park. Lika bra det för de lovade 25 grader medan det idag "bara" ska bli runt 20.

Efter jobbet ska jag och Steve gå och shoppa mat till picknicken imorgon. Tänkte göra både köttbullar och skagenröra för att få det LCHF-vänligt. Sen blir det gravad lax, sill och kanske en sallad och jordbuggar och kanske några andra bär till efterrätt.

I morse steg jag på vågen igen. Den visade glädjande 59,9 kg, dvs -0,6 kg från förra fredagen! Det första målet, 60 kg, är nu nått och passerat och nu har jag sikten inställd på det andra och sista målet, 58 kg, sen är jag nöjd. 1,9 kg kvar. För att "fira" tog jag på mig en kjol som jag inte haft på säkert två år då den skurit in i midjan och det finns en gräns för hur mycket man kan hålla in magen:-). Nu passar den perfekt igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...