27 juni 2012

Birdie nam nam

Sådär, dagens jobb är avklarad. Jag försöker jobba undan så mycket som möjligt så att jag kan ta största delen av fredagen ledig eftersom jag och Steve har beslutat oss för att åka till Brighton på eftermiddagen. Har inte varit där på tre år så kanske de har öppnat några nya affärer:-) Ganska skönt iallafall att andas havsluft. Luften är väldigt tung för tillfället trots att det är molnigt, skulle behövas ett ordentligt åskväder tror jag.


Igår åt vi middag på Palace Spice i Battersea, världens vänligaste indiska restaurang. Jag vet inte hur många gånger de tackade igår. De till och med tackar när de sätter servetten i famnen på en, och eftersom de tackar känner jag att jag måste tacka konstant:-) De lyckades dock få min huvudrätt fel (försökte servera den som förrätt tillsammans med den andra förrätten), men efter lite förklarande, många ursäkter och lite tackande så blev det rätt tillslut. Jag avskyr något otroligt när jag upptäcker att personer inte lyssnar, speciellt när jag sagt samma sak flera gånger, men det är bara att bita ihop och se glad ut. Inget blir bättre av att man är otrevlig.
Enda gången jag äter lamm är i form av shish kebab. Smakar knappt lamm så kanske det är mest kryddor. Passar mig perfekt:-) Istället för ris och bröd beställer vi nuförtiden alltid olika sidorätter, utan potatis. Deras ostblandning var fantastiskt god.

Efter middagen promenerade vi längs gator med underbart vackra viktorianska hus till en pub på Northcote Road som heter The Draft House. Gillar man olika öl så är det den perfekta platsen eftersom de byter sitt sortiment ganska ofta.
Idag blev det lättare mat; sallad med rökt lax, kokt ägg, sallad, salladslök, lite räkor och ägg- och majonnäsblandning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...