22 juni 2012

Glad midsommar med bio

Här är det inte mycket bevänt med midsommarfirandet, speciellt inte sedan svenska handelskammaren förbjöds ordna de årliga midsommarfestligheterna i Hyde Park imorgon. Vi och ett annat par har funderat på att åka dit på picknick iallafall om vädret tillåter, och vi lär nog inte bli de enda nordborna. Regler är till för att brytas, lite iallafall, de ska vara glada att vi inte sätter igång grillen:-)

Nu sitter Steve och jag och jäser i var sin fåtölj efter var sin en mättande portion LCHF-lasagne. Oj så god den är. Steve tycker till och med att den är bättre än "riktig" lasagne. Åtminstone sväller man inte upp av veteplattorna ("min" pasta görs på philadelphia-ost, fiberhusk och ägg).

Om några minuter rullar vi nerför backen och in på bion i Wandsworth shopping center. Vi ska se Prometheus i 3D. Är inte alltför imponerad av 3D filmer men det fanns inga bra tider för 2D så det var den eller ingen alls. Jag som är så lättskrämd kommer säkert att få hjärtattack av att se den här alien-filmen i 3D.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...