24 juni 2012

Shoppingsöndag

Avskyr söndagar, veckans absolut tristaste dag och då är iallafall affärerna öppna här i London. Jag vaknade vid 9-tiden och bakade en sats LCHF-mandelbröd så att jag skulle ha något att äta till frukost. Så gott.

Efter lunch gick jag till sportaffären JD i Wandsworth Shoppingcenter. De har rea just nu och jag behövde desperat köpa nya träningsskor för de jag har nu har hål på tårna på exakt samma ställe. Jag köpte samma märke som jag hade tidigare, Asics, för de har suttit bra. Det köpet tog ca 5 minuter att göra.
Ikväll har jag roat mig med ytterligare shopping. Förutom ett par träningsskor så har jag behövt en ny axelväska som man kan bära tvärs över kroppen. Jag gillar ju Mulberrys väskor eftersom de är rymliga och inte har för många fickor att tappa bort saker i. Först kollade jag på ebay men hittade sedan Mulberrys egen outletsajt där de hade exakt den väska som jag sökte, till massiv rabatt!! Lyckan stod högt i tak kan jag säga. Så nu är den här hemklickad och betald och så får jag hoppas att Royal Mail sköter sig för ovanlighetens skull så att jag slipper vänta en månad på mitt fynd.
Sist och slutligen en mycket givande dag:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...