24 juni 2012

Middag i Farringdon

Igår hade vi en härligt kväll i Farringdon i gott sällskap av Mia och James. Vi hade kommit överens om att träffas på puben Exmouth Arms kl 18. Efter en tågresa och fyra tunnelbanebyten senare, samt 15 min när vi försökte lokalisera oss i Farringdon (gick lite fel, kom vi äntligen fram till puben, 30 min. försenade. Normalt hade det räckt med två tunnelbanelinjer, men den ena (Circle line, surprise surprise) verkade inte fungera så vi fick tänka om vår rutt. Hatar att vara försenad. Nå, efter var sin drink och ett par djupa andetag så kunde vi slappna av igen.

Kvällens outfit. Vädret var kanske inte det bästa men jag hade bestämt mig för att jag skulle ha en somrig klänning på mig, med beiga tights dock.
James gick på den minimalistiska linjen, hans half pint jämfört med Steves fulla pint.
Maten på Little Bay var jättegod som vanligt även om servicen inte var den snabbaste. Vi hade emellertid inte bråttom.
Gillar dessa portglas, ser ut som minivinglas.
Jag har ännu inte riktigt förstått meningen med den här restaurangkedjans porriga inslag:-)
Efter restaurangen tog vi ännu en sängfösare på Exmouth Arms och jag provade på en rågöl. Smakade jättegott, som veteöl med lite fylligare smak. Den tänker jag dricka igen.

2 kommentarer:

  1. inga matbilder..?? Börjar bli så van med att du fotar allt ni äter, så man nästan saknar dem nu ;). Ser ut att ni hade det trevligt, igen, även om vi inte fick vara med den här gången heller..;)

    SvaraRadera
  2. Haha, jag åt ungefär samma som förra gången vi var där så ville inte upprepa mig;-). Ni får, trots att ni sagt det motsatta, komma hit nästa år igen. Här blir det aldrig tråkigt:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...