7 december 2012

Cafe Fleur

Steve och jag kom just hem från lunch på vårt lokala cafe som ligger bokstavligen på andra sidan gatan. Det var mitt första besök där och då har jag bott här i nästan 6 år. Steve är inte mycket bättre han för han var dit för första gången för bara några veckor sedan.

Jag har alltid tyckt att det sett lite väl enkelt ut och ägarinnans utseende har inte gjort att jag fått någon större dragning dit; ryssvitt hår med mörka rötter, bara hörntänderna kvar i överkäken på grund av all rökning och allmänt högljudd. Det franskklingande namnet kan inte vara mer fel.

När Steve vågade sig dit första gången blev han emellertid mycket positivt överraskad och har pratat sig varm om stället sedan dess och idag var det då dags för ett besök. Stället har en väldigt omfattande och engelsk meny, alltifrån English breakfast och olika toast till engelsk husmanskost. Idag åt Steve och jag stekt lever, bacon och lök med grönsaker (potatismos i Steves fall), en rätt som man inte får på många restauranger längre. Det var riktigt gott och kostade bara £5. Det blir nog fler besök dit, tänder eller inte:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...