29 december 2012

Julen har dansat ut och poker

Sitter och njuter av vår nystädade lägenhet. Under städningen passade jag också på att städa bort alla tomtar och kulor så nu är det nästan bara Nykarleby-stjärnan, ljusstaken och julgardinerna kvar som det inte är så bråttom med. Jag har också varit på mitt första gympass efter semestern och jisses vad svag armmusklerna har blivit efter två veckors lättja. Muskler är verkligen en färskvara som måste underhållas regelbundet.

I morse sov jag ända till kl 11, vilket inte är så konstigt eftersom jag varit vaken i 23 timmar. Jag hann knappt ställa ner resväskan  innan Steve berättade att det skulle bli efterjuldrinkar och pokerkväll hos hans kompis Duncan på kvällen. Jag kände mig inte tröttare än vanligt under kvällen, men så var sällskapet väldigt underhållande också:-) Ingen av de andra tjejerna ville spela så det blev jag och fyra killar runt bordet och eftersom jag var den enda som kunde blanda kort som ett "proffs" (min farmor lärde mig när jag var liten) och hade jobbat på spelbolag (och ansågs kunnig, nooot:-) så utsågs jag till spelande croupier:-)
Ingen av oss kunde Texas Hold'em på våra fem fingrar så vi fick "glutta" i reglerna då och då.
Jag är verkligen ingen storspelare, spelar max 1 gång per år, men jag lyckades ta hem segern i en av de två omgångarna vilket betalade vår taxi hem vid tvåtiden. Inte illa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...