9 december 2012

Söndagslättja och årets bästa julklapp

Har känt mig lite seg idag efter gårdagens utekväll. Det var ingen vild sådan utan middag och sedan ett par pubar efteråt. Kanske jag fick en överdos av frisk luft när vi hamnade att promenera ca 30 min i kölden för att komma till restaurangen:-). Jag berättar om lördagen i ett annat inlägg.

Jag trotsade iallafall segheten och gick några timmar i affärerna i vårt shoppingcenter eftersom jag ännu saknar några julklappar. När jag kom hem gjorde jag en mättande sallad på kyckling, ägg, fetaost, sallad, gurka, rödlök och en klick creme fraiche över. Den satt bra kan jag säga.
Tidigare i veckan beställde jag lågkolhydratris och -nudlar på nätet och idag anlände de. Produkterna heter Miracle Noodle och Miracle Rice och innehåller bara 2 g kolhydrater i en förpackning. Produkterna är tillverkade av en asiatisk rotgrönsak och har ätits i asien i tusentals år ochh lär ska vara mycket hälsosamma. Ikväll ska jag testa ett recept på risgrynsgröt där man använder just detta ris.
Det följde också med ett personligt handskrivet julkort i paketet. Gulligt.
Igår fick jag också min julklapp av Steve, och det var ingen dålig julklapp minsann. I mitten av februari kommer vi att åka till Jersey för en långhelg!!. Ön tillhör Kanalöarna i Engelska kanalen och ligger i själva verket närmare Frankrike än England. Vi kommer att bo fint värre på det femstjärniga Longueville Manor. Fördelen när man reser utanför turistsäsongen är att man kan bo mycket bra till förmånligt pris, nackdelen är väl att att det kan vara lite si och så med vädret:-) Behöver jag säga att jag längtar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...