28 december 2012

Tillbaka igen

Jaha, så har julen dansat ut för det här året och alldeles för fort som vanligt. Jag skulle bra ha kunnat njuta av julsånger och det vintriga vädret ännu en vecka.

Jag lämnade ett vintrigt Monäs
Och anlände till ett regnigt och säckgrått London...men det är iallafall varmt.

Resan tillbaka gick snabb och enkelt, inga förseningar. Jag sov över hos Owe och Anna eftersom mitt flyg från Vasa gick så okristligt tidigt och hade bett brorsan boka en taxi till kl 5 på morgonen. Prick kl 5 stod taxin utanför huset och väntade. Jag skrattade för mig själv när chauffören frågade vart jag ville åka med ett "Jaaaa?". Finnar slösar inte med orden och bara genom att ha växt upp i landet kan man förstå vad de menar:-)

Jag böt flyg i Köpenhamn men eftersom jag bara hade 45 min innan nästa flyg fick så hann jag tyvärr inte utforska  alla de många affärerna som fanns på flygplatsen. Säkert lika bäst eftersom min ryggsäck var fullproppad.

Jag kom fram till Heathrow före kl 10 på morgonen och sedan var det bara att ta tunnelbana och buss och så var jag hemma igen. Nu är allt uppackat och undanstoppat och ikväll bär det iväg till Steves kompis för någon slags efterjul- och inflyttningsfest. Är väl inte alltför mycket på G då jag steg upp tjugo i 5 men det blir nog säkert roligt när man väl är på plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...