15 december 2012

Fullfartsfredag

Från 0 grader till 10 över en natt. Det verkar som om köldknäppen är över för den här gången, så jäkla skönt. Kom just hem från gymet, har duschat och ätit och nu har jag rört ihop det första lagret av en pannacotta. Tänkte prova göra citron- och lakritspannacotta. Citron och lakrits är ju den perfekta kombon så det borde ju inte vara möjligt.

Igår jobbade jag som en gnu hela dagen eftersom jag vill få bort så mycket som möjligt innan tisdag när jag äntligen kan sätta mig på flyget hem till Finland. Hoppas att det inte blir några förseningar eftersom jag bara har 40 min på mig att byta flyg i Köpenhamn. Som tur är är flygplatsen inte jättestor.

Till lunch åt jag en av mina "röror", den här gången stekt köttfärs och vitkål uppblandad med mirakelnudlarna som jag talat om tidigare. Inte vackert för ögat men gott och mättande:-)
När jag var ute för matköp passade jag på att slinka in på Boots och köpa lite juligt nagellack som jag har haft ögonen på en tid. Jag rekommenderar verkligen deras No 7-sortiment.
På kvällen mötte jag upp med Jenny i Battersea för några after work-drinkar. Vi testade en ny bar som heter South Cider Cocktail Club. Den är så ny att den inte ens verkar ha en webbplats. Restauranger, barer och pubar ploppar upp som svampar ur jorden i London, men tyvärr så försvinner många snabbt som röksvampar.

Jag gillade deras inredning, speciellt "vyn" av London med bland annat Battersea Power Plant, London eye och The Gherkin. Lampan som hänger från taket får det att se ut som om det är en brand i Battersea Power Plant. Utsidan av baren här helt klädd med träpaneler.
Medan jag väntade på Jenny tror jag att de frågade minst 5 gånger om jag ville ha något att dricka, vatten, drinkar etc. Jag var den första kunden för kvällen så jag antar att de var lite uttråkade. Jag höll dock emot de flesta erbjudandena men sa ja till vatten och gratis poppcorn för jag visste att Jenny skulle vara hungrig efter jobbet:-)
Jenny fick sin öl serverad i ett metallstop:-)
Poppkorn fick man så mycket man ville ha, till och med smaksatt med grill- och chillikrydda.

Under kvällen cirkulerade en kille mellan borden och uppmanade oss att bli medlemmar i klubben. Han berättade att man från och med nästa år måste vara medlem för att komma in (medlemsklubb i Battersea...få se hur länge det håller:-). "Medlemskapet" var dock gratis så jag och Jenny gav vår kontaktinformation och fick var sitt medlemskort som tack, nu är vi VIP:-).
Medlemskortet
Vi lämnade stället vid 22-tiden eftersom Jenny skulle jobba på lördag.

Jag hade knappt hunnit börja promenera hem innan jag blev stoppad av en kille som frågade om det fanns någon bögklubb i närheten. Han hade hört att det skulle finnas en på gatan där jag gick. Jag sade att tyvärr visste jag inte om någon i området. Det är helt otroligt, folk kommer ALLTID fram till mig och frågar om platser och jag har oftast noll koll. Ser jag ut som en A to Z? När Steve är med mig så brukar jag alltid skicka dem vidare till honom:-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...