27 september 2013

Välkommen fredag

Skönt att veckoslutet äntligen är på antågande. Jag har bara jobbat 2,5 dag den här veckan men dagarna efter man kommit från semestern är oftast väldigt sega för det tar tid att varva upp igen och finna motivationen.

Jag skickade iväg mitt sista jobb vid 13-tiden och sedan dess har jag hunnit dammsuga, göra LCHF-granola (brukar lyxa till det med en lite större frukost till veckosluten), tvättat kläder, avfrostat frysen och rengjort kylskåpet. De senaste månaderna har det samlats en massa vatten nere i kyslkåpet och jag har ingen aning varifrån det kommer. Jag har varit tvungen att torka ur i princip varje dag. Steve menade att det berodde på att frysen borde avfrostas (men själv har han inte brytt sig om att göra det) så idag gjorde jag slag i saken. Det går snabbt när man sätter in ett par skålar med hett vatten i frysfacket och stänger luckan. Få se nu om det fungerar.

Ikväll ska jag träffa två av mina kompisar, Mia och Nina, på AW och middag. Har inte sätt någon av dem på länge så det ska bli kul. Imorgon har jag inga planer förutom de två obligatoriska gympassen, men det ordnar väl sig. Steve kommer iallafall tillbaka från sina föräldrar i morgon. På söndag ska vi gå på Afternoon tea på hotellet Grosvenor House tillsammans med våra vänner Cecilia och Björn. Ska bli både kul och gott:-)

2 kommentarer:

  1. Vi brukade också ha problem med vatten nere i kylskåpet tills jag märkte att det berodde på att springan längst bak i kylskåpet, där vattnet ska rinna ner när kylskåpet avfrostar sig själv, var täppt igen av smuts. Så när jag putsade hålet till röret, svårt att förklara det här, så har inget vatten runnit ner i kylskåpet hos oss...
    Hälsa Mia från mig, om det är vår gemensamma Mia-bekant du ska träffa...hoppas ni får en trevlig kväll.

    SvaraRadera
  2. Jo, såg ett hål igår som jag försökte peta i och rengöra, får hoppas att det gjorde susen. Det såg inte ut som om det runnit till något mer vatten i morse så "fingers crossed". Är ju inte bra att förvara mat i ett fuktigt kylskåp.. Jo, det var den Mia:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...