16 september 2013

Snart, snart

Växlat pengar - check, överenskommit med hotellägaren om upphämtning från flyget - check, reseförsäkring - check. De viktigaste, och tråkigaste, sakerna att komma ihåg inför resan till Kroatien på onsdag är nu avklarade. Imorgon ska jag boka taxihämtning till kl 4 på onsdag morgon, gäsp.

Vädret ser riktigt, eller mycket bra ut till och med. Sol och 24 grader på onsdag, det blir till att packa ner shorts tror jag.
När jag gick till posten på lunchen för att växla till Kuna tog jag samtidigt en sväng via TK Maxx på vägen tillbaka. Jag har länge sökt en tjockare flisjacka som jag kan ha på mig till och från gymet och när jag annars går ut men inte vill "klä upp mig" i läderjacka. Jag har gjort rekogniseringsrundor på TK Maxx med jämna mellanrum men inte hittat nått intressant fram till nu. De hade bara ett exemplar och i storlek M. M på jackor kan ibland för litet för mig eftersom jag har så långa armar, men den här satt perfekt, yes. Billig var den också, under £20.

Jackan är svart men har tygdetaljer som gör den lite "finare". Jag har bestämt mig för att ta den här med mig till Kroatien istället för läderjackan för att spara på både vikt och utrymme. Jag tänker nämligen spara pengar och inte checka in väskan och vill ha så mycket ledigt utrymme i den som möjligt för eventuell shopping.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...