25 september 2013

Första fulla arbetsdagen efter semestern

Det värsta med semester är att man oftast har många projekt som väntar och motivationen är näst intill noll. Nå, det är bara att gilla läget och beta igenom högen ... det är ju trots allt jobbet som betalar för semestern:-)

Det har däremot varit lite lugnare i inkorgen idag eftersom en av mina större kunder har stängt sitt bulgariska kontor varifrån jag fick mina flesta projekt och det tar väl ett par dagar innan allt är omorganiserat. En av projektcheferna som jag blivit bra bekant med och som är väldigt pratsam (eller e-postsam) informerade mig om vad som hänt för ett par dagar sedan och berättade att hon har gråtit och druckit som en tonåring sedan bomben slog ned förra onsdagen. Alla på kontoret var i chock för ingen visste något. Idag var troligen deras sista arbetsdag, snacka om snabba ryck.

Här i London är det fortfarande försommarvärme, men jag stack inte ut näsan på hela dagen förrän det var dags för ett gympass kl. 18.30. Vi hade en ersättare som drog Body Attacken då den andra är på semester och antingen har jag tappat all min kondis på en vecka eller så hade han satt musiken på snabbuppspelning för det har aldrig hänt tidigare att jag börjat svettas efter den första uppvärmningslåten. Man fick verkligen ligga i för att hinna med.

Jag kommer att ladda upp bilder från Dubrovnik i sinom tid, men tills dess får ni nöja er med en bild av mig och Svanhild med Dubrovnik i bakgrunden, en bild som inte blev pjåkig alls:-)
Nej nu tror jag att jag ska kolla på förra veckans avsnitt av Svenska Hollywood-fruar på tv3 play.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...