5 september 2013

Middagen som aldrig höll på att ta slut

Så är snart den här arbetsveckan slut, skönt för den har varit stressig. Något annat som verkar vara slut är sommaren, dagens 29 grader och sol kommer att förändras till 17 och regn imorgon:-( Det enda positiva med att det blir svalare är att det blir lättare att fokusera på jobbet.

Ikväll har jag njutit av ett pass Zumba, så skönt att få svettas riktigt ordentligt. Jag var dock tvungen att skippa Pilatisen på morgonen då jag hade så mycket jobb.

De senaste två dagarna har jag ätit fantastisk blomkålsrisotto. Så god och krämig. Jag stekte också chorizo-korv som jag blandade i.
I tisdags var Steve och jag till den nordafrikanska restaurangen Azou i Hammesmith. Deras tajiner är fantastiska. Vi hade tänkt oss en lugn middag och kväll, men det blev allt annat tack vare ägaren och kocken Chris-). Han deltog i ett av Gordon Ramsays program för några år sedan och kom ganska långt i tävlingen. En ganska lång tid efter det så befann han sig mest i köket, men nu har han äntligen återgått till sitt normala, sociala jag och går runt bland gästerna och pratar med ett whiskeyglas i handen. På tisdagen, när vi avslutat vår måltid och tänkte betala, så bad han oss att sätta oss utanför restaurangen med honom för ytterligare ett par glas. Det blev både en flaska och de sista slattarna i ännu ett par flaskor. Jag tror vi drack mer än vi åt. Först kl 1 så tog vi minicab hem.

Dagen efter upplevde jag effekterna av alltför många glas rödvin och jag fick avboka både kiropraktorn och massören som jag bokat för morgonen, skyllde på migrän. Sedan gick jag och lade mig igen och sov till kl 11 när Steve väckte mig.
Vi passerar den här bokaffären varje gång på väg till restaurangen. Tycker den är lite kul:-)

2 kommentarer:

  1. man riktigt ser hur fulla ni var när bilderna är upp-och-nersvängda, måste ha varit en tuff kväll...;)

    SvaraRadera
  2. Dom är faktiskt rätt svängda, de har hängt "lakan" i taket, vi hade inte börjat dricka där ännu:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...