6 december 2013

Härliga fredag och Finlands självständighetsdag

Fredag, jippiiii. Sitter som bäst uppkurad i soffan under mitt vintertäcke som jag faktiskt använder året runt, så frusen är jag, och dricker hemmagjord glögg. De där glöggpåsarna som jag köpte i kaffe- och teaffären i Richmond är faktiskt superbra. Det enda jag lägger till är lite sötning och en extra kanelstång eftersom jag gillar kanel ... eller kanske det är för att jag gör glöggen på årgångsvin, Chianti från 2009:-).

I morse gick jag på ett tidigt Body Pump-pass, redan kl 9.30, vilket är tidigt för mig för alla typer av fysisk ansträngning. Jag skulle ha gått igår men hann inte så då fick jag ta det idag istället. Gillar Body Pump för man får verkligen ta i och det är kul när man kan öka på vikterna.
På eftermiddagen mötte jag upp med Jenny i Shoreditch i Östra London för East London Design Show. Vi kom i rätt tid, mitt under After Work, vilket innebar att det var ganska lugnt på mässan och vi kunde kolla in stånden i lugn och ro. Där fanns hur mycket som helst; kläder, skor, väskor, kort, barnkläder och -leksaker, smycken och mycket annat påhittigt. Jag skulle ha kunnat shoppa hur mycket som helst men eftersom det var hantverk så var många av grejerna ganska dyra. Jag köpte iallafall ett mobilfodral av kork till min nya Nokia. Förutom snyggt och ovanligt så var det  ekovänligt så jag gör samtidigt en insats för miljön.

När jag betalat mitt fordral frågade säljaren om hon kunde ta ett foto av mig. Hon förklarade att de brukar ta ett foto av varje kund som de sedan sätter upp på sin FB-sida. Var väl inte så nöjd över det, förkyldsvullen och rödnäst som jag är, men täcktes inte säga nej. Jag behöver ju inte gå in på deras sajt och se på bedrövelsen:-). Jag köpte också ett par vriststövlar till mässpris av ett företag som jag aldrig hört talas om tidigare men skitsnygga skor hade de, lite ovanliga. Ska sätta upp foto av dem imorgon.
I morgon kväll ska vi träffa Mia och James och Mias kompis samt pojkvän från Finland på middag i Putney på drinkar och middag och efteråt sover Mia och James över hos oss, så det ser vi fram emot.

Vi har också äntligen fått upp en ny kökslampa i köket, efter ca 2 månader. Det visade sig som tur var att vi bara behövde köpa ny taklampa. I går kväll kom Steve på sig själv med att rumstrera runt i köket utan att tända lampan, han hade blivit så van att fumla runt i mörkret att det slog honom först 10 minuter senare att vi faktiskt har en fungerande lampa igen:-)

När vi äntligen fått kökslampan att fungera så beslöt sig vår mikrovågsugn att slänga in handuken för ett par dagar sedan. Den fungerar perfekt förutom att den inte värmer det minsta så nu blir det till att skaffa ny mikro också ... vad går sönder härnäst?

Nu ska jag kolla på reprisen av firandet av Finlands självständighetsdag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...