2 december 2013

Biotajm

Igår var jag på bio och såg den senaste Hunger Games-filmen och jag ger den 5 filmrullar av 5 möjliga. Får ni chansen så se den absolut. Nu måste jag vänta ett helt år för att se den sista i trilogin:-(. Nå, jag får trösta mig med nästa Hobbit-film som kommer upp på biograferna här den 13:e. Jag gillade den första jättemycket så jag har stora förhoppningar.
Annars så har förkylningen brutit ut nu så jag hoppade över gymet idag. Jag blir aldrig väldigt sjuk så imorgon blir det nog ett pass igen, får väl stoppa näsdukar i näsborrarna för att hindra dem från att droppa.

Ikväll kommer jag att bänka mig framför TV:n kl 22 för att se första delen av "Torka aldrig tårar utan handskar" som baserar sig på Jonas Gardells böcker med samma namn. De kommer att visa alla tre avsnitt tre veckor i rad på BBC4. Jag har läst hans första och andra bok och de var mycket bra och gripande.

2 kommentarer:

  1. Det värsta är ju att sista delen i trilogin ska delas upp i två filmer så det blir ända till 2015 innan det är över.

    SvaraRadera
  2. Va?! Snacka om att mjölka framgången. Lite överdrivet och dessutom tappar man ju lite av stämningen, för att inte tala om tålamodet.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...