29 december 2013

Sista kvällen

Så lider snart julsemestern mot sitt slut. Kappsäcken är nästan helt packad, bara maten kvar som jag sätter i imorgon just före det bär iväg till flyget.

Här en bild av skönhetsprodukterna som jag köpte för några dagar sedan, allt Lumene; Rouge, ögonkräm, BB-kräm och fuktkräm. Få se om det blir någon skillnad.
Idag har jag också rensat ut mina gamla kläder från 90- och 00-talet som jag inte längre använder. Det blev 5 fulla sopsäckar! Jag fattar inte hur jag kunde ha burit många av plaggen eftersom de inte är snygga på något sätt ... fast det var dom ju förstås på 90-talet:-).

Ikväll blir det bastu, farsans cocktail och Lasse Åbergs sista "sällskapsrese"-film, Hälsoresan, och då har jag sett alla 5 den här julen.

2 kommentarer:

  1. Oooh jag har en känsla av att jag kunde ha gillat något i 90's-högen:) Kändes som att du saknades på Londonplanet idag bland alla finlandssvenskar förresten.

    SvaraRadera
  2. Jag tror att kläderna skulle ha varit alltför stora för dig, det var ju inne med XXL då, till och med farsan fick sig några tröjor och det säger allt:-D Det konstiga är dock att trots att kläderna var stora så var ärmarna korta, speciellt på jackorna och kavajerna och jag kan inte tro att mina armar växte längre när jag var i 20-årsåldern:-)

    Det verkade verkligen som om alla åkte på söndagen, som vanligt är jag kärringen mot strömmen:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...