7 december 2013

Skoshopping

Godmorgon alla, eller god eftermiddag om ni bor i Finland. Här började dagen härligt långsamt. Den här lördagen pågick inget byggarbete i huset mittemot och jag vaknade först halv 10. Nu har jag ätit frukost och sitter och slappar tills det är dags att ge sig till gymet för mitt Body Attack-pass halv ett och sedan Zumba 1,5 timme senare. Min förkylning är i princip borta men det verkar som om den flyttat till Steve nu:-) Han har inte tränat ordentligt på flera veckor så hans kondis är säkert inte den bästa vilket inbjuder till förkylningar.

Som jag lovade, hotade med, igår så kommer här bilder av gårdagens skoinköp. Nu har jag tillräckligt med skor och har satt mig på skostopp i en oöverskådlig framtid. Jag har emellertid länge velat ha/behövt ett par vristskor med klack som är lite lägre än de jag har men ändå tillräckligt höga för att se eleganta ut. De tidigare köpte jag för ca 5 år sedan i New York och de har varit i flitig användning.

Skorna jag köpte igår kommer från märket Esska.
Man fick också en söt lite påse.
Tadaa, mina nya skor, äkta läder naturligtvis. Det var 55 pund rabatt på dem, mässan till ära, så jag slog till.
Jag gillar detaljerna vid vristen och på hälarna. Är personligen inte mycket för skor utan detaljer utan jag vill gärna ha en liten tvist. Nu ska jag bara börja gå in dem. Lädret är mjukt och följsamt så det borde inte ta för lång tid. Jag var också mycket sugen på de här men stl 39 var för stora, speciellt runt vristen och 38 för små men perfekt runt vristen. Det är jobbigt när man ligger mellan hela storlekar.
Som jag berättat tidigare så gillar Steve julskinka (inte konstigt efter att ha växt upp i ett land där man äter torr kalkon till jul) och innan vi ens ätit upp den första skinkan som jag gjorde så frågade han när vi ska göra nästa. Så nu väntar nästa skinka på att sättas in i ugnen imorgon:-)

2 kommentarer:

  1. Så snygga skor, perfekt höjd på klacken.

    SvaraRadera
  2. Jo, jag är mycket, mycket nöjd. Gick in till Putney med dem igår, en promenad på några kilometer och fick inte ont någonstans.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...