8 december 2013

Gissa middagen och kväll i Putney

Så är det söndag igen och den firade vi med veckans andra julskinka, Steve har verkligen fått smak på den nordiska juldelikatessen och verkar inte få nog. Sainsburys säljer skinka till halva priset, eller för £3,99/kg, så det gäller att passa på. Jag gjorde den som vanligt enligt det här receptet och vi åt den tillsammans med den fantastiska vitkålsgratängen och körsbärstomater som bakats i folie. Den här gången pimpade jag den med brysselkål som jag kokade mjuka innan jag tillsatte dem till resten av gratängen
Igår åt vi spanskt på restaurangen House of Roxy tillsammans med Mia, James och Mias kompis Sanna och hennes pojkvän. Det visade sig att Sanna var kusin till en av mina kompisar och vi hade faktiskt varit ute och festat tillsammans när vi var yngre. Världen är liten, speciellt i Österbotten:-)
Vi var de enda kunderna på restaurangen för den hade reserverats för ett större gäng från kl 21, snällt iallafall att de lät oss komma. Deras tapasmeny var rejält nedbantad jämfört med tidigare men jag antar att det också berodde på festen som skulle hållas där efter att vi gått. Maten var iallafall lika god som vanligt.
Efter middagen besökte vi ytterligare några pubar. Det var första gången som Sanna och hennes man var i London så de måste ju få uppleva pubkulturen. Den sista puben vi besökte hade invaderats av ett gäng jultomtar.
Julmys våra gubbar emellan:-)
En bild av mig och Sanna som togs av Steve i hemlighet. Minns däremot inte vad som var så roligt:-)
Så är det snart dags för en ny vecka och den har inte mindre än 3 julmiddagar/träffar på schemat, onsdag, torsdag och fredag. Jag kommer säkert att vara trött på god restaurangmat på lördag:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...