22 april 2014

Packat och printat

Sådärja, nu är allt i princip fixat inför morgondagen, allt som återstår är att vattna blommorna och förbereda mina LCHF-frukostmackor som jag sedan kommer att äta på flygplatsen eller i flyget. Jag tänker också ta med mig mitt eget bröd och granola eftersom jag inte tror det bjuds på alltför mycket LCHF på hotellets frukost förutom påläggen. Jag har också köpt reseförsäkring med tillägg för vulkanutbrott, skrivit ut alla sidor som behövs och packat väskan och necessären. Steve har kommit så långt som att ta fram resväskan:-). Jag hade också bokat en restaurang och fått bekräftelse och allt, men såg precis att jag bokat fel dag. Nu har jag mailat dem och frågat om det g[r att ändra bokningen till följande dag. Fingers crossed. Så typiskt.

Steve stod för middagen som blev stekt lammlever, pocherat ägg på en bädd av kokt grönkål. Gott och sannerligen hälsosamt.
Kollade vädret i Reykjavik och såg att det ska bli riktigt bra, så bra som det kan bli i april på en ö mitt i havet. Blåsigt kommer det nog att vara varje dag men man kan inte kräva för mycket från en ö som inte har några träd att tala om.
Steve är ute och cyklar några varv medan jag fick min träning ur vägen i morse. Så skönt när man svettats, man är full av energi resten av dagen. Usch, bävar inför att behöva stiga upp kl 4 imorgon, kan det bli mer deprimerande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...