5 april 2014

Bio, tänder och våren.

Sitter med ett glas bubbel och fläsksvålar och njuter. Steve åkte till sin kompis Duncan som han inte sett på några veckor och jag gick på bio och såg...
Noah, Russel Crowes senste storfilm som handlar om Noa och hans ark. Filmen var riktigt underhållande och Crowe lika bra som vanligt. Jag satt och tänkte för mig själv när jag satt och såg filmen att den är garanterat filmad på Island eller någon annan vulkanö med sin svarta sand och gröna gräs. Jag tyckte mig till och med känna igen en klippa med ett stort hål i. När jag kom hem googlade jag och visst var den inspelad på Island och hålet i klippan kallas Dyrhólaey och ligger på södra Island. Jag och några kompisar åkte ut dit en gång när vi hade hyrt bil under min studietid. Minns att vår bil fastnade i snö på väg dit och vi fick knacka på hos en bondgård i närheten och ägaren drog loss oss med sin traktor:-)
Den här lördagen har varit som alla lördagar när det kommer till träning. En timmes svetting Body Attack vid tolv och dance-klass en timme efteråt. Vår dance-läraren introducerade tre nya låtar med koreografi idag som jag gillade starkt. Härligt att få dansa nattklubbslåtar med riktiga stegserier. Jag har också varit duktig när det gäller muskelträningen för jag gick på Body Pump både på torsdag och fredag. Jag har bokat in Body Pump för imorgon också men kommer att annullera den då jag inte hinner men det är kanske lika bäst, blir jag för ivrig med någon träningsform så tröttnar jag.

Här i London har verkligen våren kommit igång på allvar och jag kan nästan slå vad om att London är lika vackert som Japan med sina körsbärsträd. Det lyser vitt och rosa precis överallt.
Idag gick jag in på Boots efter Body Attack-passet och hittade ett tandblekningsmärke som heter iWhite. Jag läste om produkten i en av de svenska månadstidningarna i somras och där rekommenderade tandläkare just den här produkten för att den är effektiv men skonsam för tänderna. Steves avlagda, som jag testat hittills, har gjort tänderna lite vitare men inte perfekta. Det här medlet bleker upp till 8 gånger vitare medan det tidigare "bara" fyra gånger. Blir det för vitt, vilket jag tvivlar på, får jag väl ta upp rökning och skölja tänderna i starkt kaffe och rödvin. Nu ska gaddarna renoveras på allvar.
Imorgon är vi ett gäng som kommer att åka in till östra London för att se ett getlopp mellan universiteten Oxford och Cambridge. Samtidigt kommer den årliga roddbåtstävlingen att gå av stapeln mellan samma universitet från Putney till Chiswick. Goat race och Boat race:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...