1 april 2014

Sol, ringar och tänder

Idag har det varit sol både ute och inne. Alla mina påskliljor, utom en envis en, blommar som om de inte har gjort annat. Där ute är det 20 grader, så trots att jag var på ett Body Conditioning-pass i morse passade jag på att ta en entimmes PW på eftermiddagen för att få min dos av D-vitamin. Power Walks gör ingen fysisk nytta för vältränade, dit jag räknar mig, men det är ändå skönt att komma sig ut.
Igår var det dags för ännu ett besök på det kinesiska behandlingsstället i Putney. Jag är aldrig 100 % säker på vilken typ av behandling jag kommer att få förutom sportmassagen. Igår började det med akupunktur, följt av massage och så avslutade de med kallkoppning. Förra gången fick jag inga märken alls men igår verkade det ha varit ett ordentligt sug i kopparna för jag upptäckte 3 runda röda cirklar på ryggen på kvällen. Jag kände mig nästan som Gwynneth Paltrow på röda mattan när jag gick till gymet i morse, fast mina märken var inte lika synliga som hennes under gymkläderna:-)
Ikväll har jag bestämt mig för att gå på bio. Det visas sällan något intressant på TV här och jag har inte lust att sitta hemma och uggla ikväll. Det går inte alltför många intressanta filmer på bion just nu så det blev Captain America 2. Är väl ingen större fan av fantasyfilmer, men lite underhållning borde den ge mig iallafall. När jag bokade online tyckte jag att biljetten var lite väl dyr för att vara till halva priset och när jag hämtade ut den på bion senare upptäckte jag att jag bokat en 3D-visning, suck. Jag tycker inte att 3D-filmerna är värda det högra priset, 2D är mer än tillräckligt.
För ett par veckor sedan hittade jag ett paket med tandblekning högst upp på toalettskåpet. Det var inte mitt så Steve måste ha känt sig lite fåfäng och köpt det. Jag frågade honom och han sa att han köpt det på rea för ett år sedan, provat den ett par gånger och när det inte fungerat genast givit upp (typiskt honom):-). Eftersom mina garnityr verkligen inte är alltför vita så frågade jag om jag fick prova och är nu jag inne på min 3:e dag. Tandblekning, och speciellt den man gör hemma, är inte det bästa för tänderna men jag tänkte att jag skulle prova ändå. Börjar det ila för mycket så slutar jag. Hittills känns det bra men jag kan inte säga att jag märkt någon större förändring ännu. Meningen är att man ska bleka två gånger per dag, 10 min varje gång, i fem dagar. Kanske allt sker sista dagen:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...