24 april 2014

Blue Lagoon och lite butikstittande - Island

Just nu tar Steve och jag igen oss i vår "lyxsvit" efter en hel dag på språng.

Dagen inleddes med en riklig brakfrukost på hotellet. Jag är riktigt nöjd med deras utbud för det fanns massor för mig som äter LCHF; ostar, korvar, kokta ägg, leverkorv, osötad yoghurt, smör och kaffe. Jag tog med mig mitt eget bröd och granola till frukosten.

Vid 9.30 kom en buss och hämtade upp oss och några till från hotellet för vidare färd mot Blue Lagoon. Paketet som vi köpt innehöll bussresa och saftigt inträde till lagunen. Vi spenderade ca två timmar i det varma ljusblå vattnet. Det var skönt och avslappnande men inte helt värt priset.

När vi kom tillbaka vid 14-tiden åt vi en lätt lunch på rummet innan vi tog en lokal buss till Islands största shoppingcenter, Smaralind. Vi blev nästan fulla i skratt när vi kom dit. Jämfört med London så var det nästan pyttelitet, men så finns det några miljoner färre potentiella kunder här. Vi stannade inte så länge eftersom hälften av butikerna finns i London också.

Få se vad det blir för aktiviteter ikväll, säkert inte något för storstilat då vi ska upp tidigt för en 9 timmars sightseeing med buss.

Sent from my Windows Phone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...