10 september 2014

Lillördag och jag har festat till det med ostpuffar och oliver som middag efter dagens andra gympass. Jag åt stekt vitkål, korv och lök som jag fettade till med en skvätt grädde till lunch så jag ville inte ha någon stadig middag. Är dessutom aldrig hungrig efter att jag varit på gym.
Idag gjorde jag det som jag planerade igår, bokade nya biljetter till Lord of the Dance. Den här gången tvingade jag Steve komma med som sällskap. Han har inte mycket till övers för varken irländare (samma hatkärlek som mellan finnar och svenskar) och dans men den här gången protesterade han för döva öron. Eller, det krävdes inte mycket övertalning för när man som oss varit tillsammans några år så räcker en blick eller en tyst suck:-) Jag vet vilka saker som han absolut inte vill hänga med på och då slipper han, men sedan får han följa på annat istället som han bara till hälften inte är intresserad av. En sak är dock säker, han kommer INTE att berätta till sina närmaste kompisar att han varit på en show med irländsk dans, där går nog hans manlighetsgräns:-) Jag försöker trösta honom med att i en scen dansar tjejerna i svart BH och trosa och svarta strumpbyxor.
Så, den 1 oktober sitter vi, eller snarare jag, och njuter igen. Jippeeee!

I morgon ska jag träffa Lisette som är en gammal kompis från Åland som jag träffade på språkresa i Hastings när vi var 16. Vi bodde tillsammans hos en tant som hette Mrs Fuller. Hon bor nuförtiden i Tammerfors och även om vi träffas väldigt sällan så kan vi snabbt ta vid där vi slutade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...