18 september 2014

Redo för semester

Sådärja, nu är resväskan till största delen packad och alla jobb inskickade. Jag har också checkat in mig på flyget. Inte för att det var till någon större nytta för man kunde inte välja plats, så nu sitter jag inklämd mellan två andra, förhoppningsvis inte ett par tjocka, svettiga män. Ska försöka se om jag kan byta när jag kommer till flygplatsen imorgon.

Idag har varit en alldeles fantastiskt vacker dag, 25 grader och sol. Jag gick både på Pilates och Body Pump men för att inte slösa bort en sån här dag så tog jag Steve med mig på en långpromenad på eftermiddagen. Innan vi kom hem så gick vi via ett kebabställe så jag kunde köpa en lammkebab med sallad med mig hem. Måste ju komma i stämning inför Istanbulresan:-)
Steve gick på den smalare linjen och köpte tomater, mozzarellaost, lök och tonfisk på burk med sig från matvaruaffären.
I tisdags festade vi till det och gick till puben The Rocket för en ordentlig stek till middag. På tisdagar är det Steak Night på Weatherspoons pubar och den här 14 ounce (ca 500 gr) sirloin-steken samt tillbehör betalade vi under 10 pund för och då ingick dryck; alkoholfritt, öl eller ett glas vin. Steken var fantastiskt mör och god, en av de bättre som jag ätit. Puben är stor men nästan varje bord var upptaget och det var ett bra tecken.
 
Från det ena till det femte. Vår granne på bottenvåningen renoverar hela sin lägenhet och har hyrt en tipp för sitt skräp. Ikväll såg Steve ett par som höll på att söka igenom skräpet efter "bra saker". De höll på en lång stund och rotade och verkade inte skämmas det minsta.
Mannen fick till och med ta av sig jackan för det blev svettigt med allt grävande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...