7 september 2014

Helan går och många andra visor

Trevlig söndagkväll. Har just avslutat ett par jobbprojekt så att jag inte behöver stressa imorgon. Föredrar att börja arbetsveckan lite mjukt. På måndagens program står både massage i Putney och improvisationsteater i Angel.

Vädret idag har varit riktigt somrigt, när solen äntligen förmådde tränga igenom molnen that is. Mia och James hade sovit över hos oss efter gårdagens kräftskiva och efter en promenad in till Putney för att sträcka på benen gick vi till vår pub Armoury för Sunday Roast Carvery. Det var lika gott som vanligt och eftersom det var så varmt ute satt vi i deras lilla beer garden. Jag smugglade ännu en gång med mig min egen stekkniv för att få skärt köttet. Mört att tugga men inte att skära med de "smörknivar" som de bjuder på där. Kan ju inte kosta mycket att köpa kanske 10-15 stekknivar.
Kräftskivan hos Sofia och Kim igår var jättelyckad. Vi var hela 14 personer som deltog och alla rymdes runt deras matbord utan någon större trängsel.
Det var bordsplacering och alla hade fått ett sånghäfte med sitt eget namn.
Och en kort introduktion av alla gäster. Väldigt påhittigt måste jag säga.
Kim var toastmaster och de icke-svenskspråkga deltagarna deltog också med liv och lust i snapssångerna. Det fanns även många engelska sånger i häftet så de fick möjlighet att sjunga och inte bara humma och tralla:-)
Vi sörplade, sjöng, snapsade och frossade i diverse tillbehör ...
Temperaturen steg i rummet, både på grund av att det var totalt vindstilla utomhus så ingen vind fläktande genom fönstret och alla goda alkoholdrycker som dracks.
Mmmmmm
Steves efterrätt som han hade stått och tillagat hemma i köket i 4 timmar blev jättelyckad och han kunde känna sig nöjd över sin insats. Nu när han har fått smak på bakning ska jag försöka lära honom göra lite LCHF-efterrätter också:-)
Killarna bondar.
Lite före ett var det dags att tacka för oss och åka hem. Kvällen var ganska ljummen så man kunde ha gått hem på en halvtimme men vi var så mätta att vi inte orkade ta ett steg i onödan:-) Tack Sofia och Kim ännu en gång för en fantastiskt kul och välorganiserad kräftskiva!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...