7 januari 2015

Curryfest

Glad lillördag! Har haft en vädligt slapp dag, nästan så jag blir uttråkad på mig själv. Jag gick iallafall till gymet en timme för att få fart på kroppen men sen har jag mest tagit det lugnt och börjat kolla på Game of Thrones på datorn som alla säger är så bra. Har iallafall tagit mig i kragen och beställt mer D-vitamin och Magnesium från PurePharma. Många kosttillskott innehåller allt annat än det de ska innehålla, men det här danska företaget håller vad de lovar, det har många oberoende produkttester visat. Är ju inte kul att betala stora pengar om man inte får det man betalar för. Härnäst borde jag också börja kolla biljetter till teatrar och musikaler, ska gå och se Cats nästa vecka men sedan är det tomt i teaterkalendern.

Igår kände Steve och jag oss sugna på riktig curry så vi tog tåget till Norbury och Lahore Kebab House. Servicen på den här restaurangen kan vara lite si och så, men den här gången verkade de ha eld i baken för vi hade fått ett fat med sallad, såser och en kanna med vatten innan vi ens hade satt oss.

Maten var precis lika god som förra gången. När vi både beställde Butter Chicken till huvudrätt föreslog killen som tog upp beställningen att vi skulle dela men se det gick vi inte med på:-). Jag äter ju varken ris, naan-bröd eller någon annan bukfylla och har därför inga problem att äta upp min mat, samt för- och sidorätter. Vi glömde dock säga till att vi ville ha förrätten före huvudrätten så vi fick allt på samma gång. Man kan ju undra varför de har ett avsnitt i menyn som heter "Förrätter" om det inte är meningen att de ska komma först ...
Den här restaurangen serverar ingen sprit utan den får man ta med sig själv, något jag faktiskt föredrar (det blir myyyycket billigare också). Vi hade tagit med oss den sista flaskan av 12 marockanska viner som vi beställde för några år sedan. Det är få festligt man gör det, även på en restaurang som ser ut som en skolbespisning.

2 kommentarer:

  1. vi har ännu en portion kvar av vår butter chicken vi gjorde i början av veckan, så den ska vi avnjuta ikväll. Ska göra LCHF pizza till helgen imorgon, den såg så god ut när du gjort den att vi blev inspirerade.

    SvaraRadera
  2. Butter chicken är bäst, speciellt när den faktiskt smakar smör. Jag har testat den på flera indiska restauranger men det är bara på den här pakistanska som den inte smakar som om man hällt i 5 dl socker. Jo, gör pizzan, den är så god! Gjorde den ett par gånger till familjen när jag var hemma över jul också.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...