4 januari 2015

Söndag

Glad söndag på er! Här vaknade vi upp till en filtgrå dag som höll i sig precis hela dagen. Passar mitt söndagshumör, gillar inte söndagar alls eftersom det är dagen före en arbetsvecka. Jag hade iallafall satt väckarklockan på ringning till kl 9 men vaknade av mig själv några minuter före och en timme befann jag mig på gymmet på ett Body Pump-pass. Den här veckan har jag besökt gymmet 5 gånger så jag är nästan tillbaka till min normala besöksfrekvens.

Efter dusch och lite slappande promenerade Steve och jag in till Clapham Junction för att kolla i affärer och komma ut lite. Jag köpte bara lite underkläder och en årskalender att hänga upp i köket, men annars tyckte jag inte att det fanns så mycket köpvärt.

När vi gått igenom affärerna satte vi oss på en restaurang/bar för en kopp kaffe. Duktiga oss:-). Förutom våra regelbundna brunscher med tillhörande kaffe på puben The Rocket i Putney så sätter vi oss sällan och dricker kaffe när vi är ute, det blir en drink isåfall.
Titta så söta miniflaskor som man fick sin mjölk i
Det var riktigt skönt att sitta och mysa i restaurangvärmen och se när världen passerade utanför att vi hade svårt att slita oss.

När vi kom hem igen gjorde jag en LCHF-pizza med allt möjligt på; rödlök, gorgonzola-ost, kycklingkött, medwurst och tomat. Såå gott. Ni hittar receptet här nedanför.

LCHF-PIZZA
1 långpanna

4 ägg
1 dl vispgrädde
0,75 dl kokosnötsmjöl
0,5 dl mandelmjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1 krm salt
1,5 dl riven ost

Gör så här: Vispa ihop ägg och vispgrädde i en skål. Blanda övriga ingredienser i en annan skål. Rör ihop allt ordentligt. Häll ut degen på en plåt och sprid ut botten med slickepott. Grädda botten i ca 15 minuter i 200 grader. Höj ugnstemperaturen och lägg på valfri fyllning på pizzan och grädda ca 10 minuter i 250 grader tills osten smält.

2 kommentarer:

  1. en fråga. kommer osten sist på fyllningen eller I bottensmeten?

    SvaraRadera
  2. 1,5 dl kommer i smeten och sedan strör man över ytterligare ovanpå fyllningen så mycket man vill ha.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...