9 januari 2015

Fredag

Äntligen fredag, gud så skönt med två dagar utan aktivitet i min inkorg!! Jag kommer säkert att arbeta lite under helgen också, men det är helt ok eftersom jag inte behöver kolla inkorgen var 10:e minut. Det är det som gör arbetslivet stressande, att man aldrig kan fokusera på en sak under en längre tid när det hela tiden kommer e-post som kräver svar.

Idag gick Steve och jag iallafall in till Putney för en mycket sen lunch. Vårt första alternativ var Weatherspoon-puben (gubbpuben) The Railway, men där var servicen så långsam att vi skulle ha fått vänta en halv timme på att få beställa. Killen bakom baren beklagade sig högt och ljudligt över att den andra kollegan inte hade dykt upp så han måste göra all betjäning eeeensam och verkade protestera mot situationen genom att jobba långsammare än normalt. Vi gick då till vårt vanliga "vattenhål", The Rocket, som är en av mina favoritpubar. Det är så avslappnande att sitta där, speciellt vid de tidpunkter när alla andra plågas på kontor och följa när tidvattnet stiger och sjunker och titta på båtar som glider förbi.
Dagens lunch, eller tidiga middag (kl. var halv fyra när vi fick vår mat) blev ceasar-sallad med bacon och ett glas vin som ingick i priset.
Klar, med de kolhydratrika krutongerna vackert uppradade på tallrikskanten så att de inte skulle "förorena" min mat:-)
För att ha en ursäkt att stanna kvar lite längre så beställde vi var sin kaffe till efterrätt.

Vi tog vägen längs Themsen hem och njöt av det varma vädret. Det har varit runt +14 idag och imorgon ska det bli ännu varmare. Det kändes precis som vår i luften, vilken inte är långt borta i södra England. Här anländer våren redan i mars. När vi kom hem dammsög jag lägenheten och sedan dess har vi suttit och kollat på film på NowTV medan en mindre storm pågår utanför.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...