17 november 2021

En eftermiddag i Camden

Hej igen, två inlägg på en och samma dag, det tror jag aldrig hänt tidigare😀. Men, jag åker ju till Sevilla i morgon och om jag inte lägger upp fotona i dag kommer det aldrig att ske.

I dag mötte jag upp med Jenny i Camden efter att först ha jobbat undan, packat det sista och besökt gymmet. Vi brukar alltid göra ett besök till Camden minst en gång om året och ännu har stället lite av sin charm kvar, trots att det inte är lika oförstört längre då fastighetsutvecklare har tillåtits sätta klorna i vissa dela😒. 

Det första vi gjorde när vi träffades vid ingången till huvudmarknaden var att sätta oss på en pub för var sin drink och för att uppdatera varandra om vad som hänt sedan vi träffades senast.
Efter drinken gick vi runt på marknaden och Jenny köpte ett par julklappar till sina barn. Trots att det var onsdag var majoriteten av butikerna och stånden öppna.

När vi kände oss klara med Camden promenerade vi längs Regent's Canal till King's Cross vilket endast tog cirka 20 minuter. 
Ingen av oss hade hunnit äta lunch så våra magar kurrade nästan när vi satte oss på den tyska restaurangen German Gymnasium som ligger alldeles bredvid tågstationerna St Pancras och King's Cross. Jag ha ätit här en gång tidigare så jag visste att maten var god.

Byggnaden är Englands första specialbyggda gymnastiksal. Det byggdes år 1865 och stod värd för Londons första inomhus-OS år 1866. Jag gillar restauranger med historia och här passar det perfekt med tysk mat eftersom byggnaden helt finansierades av tyskar boende i London.
Ni kan gissa att jag blev glad när jag såg att de hade råbiff på menyn😋
Jag är så avundsjuk på Jennys tjocka och långa hår som dessutom är 100 % eget😃
Till huvudrätt beställde vi stekt kyckling med gräddig sauerkraut som ju är rena hälsobomben.😊
Efter middagen tog hon tåget hem till Kent och jag tog tunnelbanan och tåget hem till mig. Nu är det mesta packat och utskrivet och kl. 11 i morgon möter jag Angela vid tunnelbanan i Hammersmith varifrån vi åker till Heathrow. Det är runt 20 grader i Sevilla just nu, lite annat än här😊

2 kommentarer:

  1. Trevlig resa! Sevilla finns med på min långa lista över drömresemål, så jag hoppas på att det kommer nåt inlägg om den sen. :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, har precis satt mig ner för att skriva det första inlägget:-D

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...