4 november 2021

Skavlan x 2

Hej på er från ett småkallt London, snart får man börja sätta på elementen. Vi har inte centralvärme utan sätter på element eller värmeblåsare i de rum vi råkar befinna oss😏.

De två senaste dagarna har jag spenderat många timmar på Riverside Studios, alldeles bredvid vackra Hammersmith Bridge, som publik under inspelningen av talk-showen Skavlan. Bron har varit stängd i flera år för trafik, men även för fotgängare, på grund av att myndigheterna varit rädda för att den ska rasa. Så blir det när ingen vill ta ansvar för underhållet. Sedan några månader tillbaka har man dock ansett att den inte innebär någon fara för fotgängare, vilket underlättat mycket för de som bor på andra sidan, i Barnes, att ta sig till sina jobb via de tunnelbanelinjer som ligger i Hammersmith. Det finns inte överdrivet många broar över Themsen och det lade till mycket extra tid att ta sig fram den långa vägen runt.

Inredningen såg naturligtvis likadan ut som på andra Skavlaninspelningsställen.
I måndags fick jag sällskap av Sussie och Anna-Kaarin. Det har aldrig varit sån stor publik som det var i måndags, man fick till och med sätta in fler stolar. Folk har väl insett att det var nu eller aldrig eftersom det är sista säsongen för Skavlan någonsin.
Gästerna och Skavlan fick en finputsning mellan varje tagning.
Måndagens gäster var den brittiska OS-medaljören i simhopp och stickentusiasten Tom Daley, världsberömda musikproducenten Neil Rogers, den brittiska rymdforskaren Maggie Aderin-Pocock som var helt fantastisk att lyssna till för hon brann verkligen för sitt ämne, och en kvinnlig rappare som jag inte minns namnet på. Skavlan intervjuade även skådespelerskan Kristen Bell via videolänk.
På onsdagen var jag tillbaka, men den här gången ensam eftersom showen spelades in mitt på dagen och ingen av mina kompisar kunde komma (det är bra att vara sin egen chef ibland ... eller oftast:-). Vi fick inte ta några foton eftersom tisdagens inspelning ska visas om två veckor, men en av gästerna var i alla fall Jonathan Fry som varit med i massor av filmer.

Kön för att komma in gick runt en konstinstallation.
Efter inspelningen gick jag till restaurangen Keto Restaurant som låg i närheten för en mycket sen lunch eller tidig middag. Brukar sällan äta ensam men när jag nu hade chans att äta på den här restaurangen så tog jag den. Det blev en köttfärspizza på blomkålsbotten och ett glas rödvin med 0 kolhydrater. Så gott😋😋
Insåg att jag hade glömt att lägga upp den här bilden som jag tog lördag kväll i Richmond. En postlåda som fått en stickad mössa att värma sig med inför vintern samt olika stickade figurer. Dessa "postlådskonstverk" finns på olika ställen, speciellt i sydvästra London. Gulligt😊.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...