25 november 2021

Spanienshopping och lite annat

Godkväll på er! Har precis kollat en film på Amazon Prime men tänkte jag skulle skriva ett inlägg till er innan jag ser ännu en. Kvällarna känns dubbelt så långa nu eftersom det blir mörkt så tidigt.

Tänkte visa er vad jag köpte i Sevilla, som för övrigt hade bra och förmånlig shopping.

De här söta julstakarna i glas, formade som granar och julkrubban köpte jag på varuhuskedjan El Corte Inglés.
Jag köpte också ett par läderkängor med härlig glansigt yta från en liten skoaffär på en av shoppinggatorna. Jag hittade hur många snygga skor som helst men behärskade mig, jag hade trots allt endast handbagage.😊
I tisdags åt jag middag med Angela och Anette som var i London på ett kort besök. Hon och hennes man kommer tillbaka om några veckor och då stannar de några månader in på det nya året.

Vi började med ett par drinkar på Hannah Restaurant. De har också fantastisk mat, men den här gången fortsatte vi till Little Bird för middag. 

Vi beställde ett gäng rätter som vi delade på. Allt är otrolig gott, men om jag ska välja en favorit så väljer jag Butter chicken, så krämig.

När vi ätit klart frågade vi om vi kunde ta våra drinkar och sätta oss på barsidan vilket gick bra. Det var ett gäng med fem-sex kvinnor som var så högljudda att vi inte hörde vad vi tänkte, och då satt vi i andra änden av restaurangen. Jag fattar inte varför engelska kvinnor behöver vara så högljudda, och inte verkar de lyssna på vad de andra säger heller utan pratar (läs skriker) konstant i munnen på varandra😒.
Nu när det blivit ordentligt kallare så sätter jag på elementet i vardagsrummet genast jag stiger upp. Busen älskar det och ligger ofta så här, med huvudet över kanten och näsan mot elementet😍

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...