24 april 2022

Fredagens after work

Hej på er, hoppas helgen har varit skön. Min har varit helt bra. Jag har tränat en hel del, jobbat lite och pusslat. Det är rofyllt att lägga pussel, men också beroendeframkallande, man tänker "bara en bit till" och tillslut har man suttit flera timmar och ryggen har stelnat😊

I fredags träffade jag tre kompisar för middag och drinkar. Det perfekta sättet att avsluta en arbetsvecka. Jag hade bokat bord på Hicce där jag var för inte så länge sedan. Maten var lika god som tidigare. Vad jag INTE gillar dock är att servitörerna (och restaurangen) tjatar om att man ska beställa flera rätter och dela. Jag vet vad jag vill ha, jag är 52 år för sjutton, och har inget intresse av att testa rätter jag inte vill ha, speciellt när jag äter lågkolhydrat. De andra, som inte äter lågkolhydrat, delade och jag beställde mina tre rätter. Det här innebar att jag fick vänta 30 minuter medan de andra åt vad som skulle föreställa en bräda med förplock. 

Det här var mina rätter, samma som jag åt förra gången😏

Efter middagen gick vi till en uteterass mittemot restaurangen för en sista drink. Det var lite kyligt men efter att vi fått filtar att värma oss med gick det bra. Coal Drops Yard, som ligger vid Kings Cross/St Pancras är ett väldigt fint område med många restauranger, barer, butiker etc.
Det byggs och byggs vilket inte alltid är positivt då mycket av ett områdes charm försvinner😒

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...