15 april 2022

Glad Påsk!

Sådär, då har Anne åkt tillbaka till Oslo igen. Vi fick några timmar timmar i stan innan hon tog tunnelbanan till Heathrow.

När jag kom hem körde jag en tvättmaskin, det gäller att passa på nu i värmen när det torkar på någon timme. När jag hängt upp tvätten bytte jag om till linne och shorts och gick ut en timme i solen. När jag kom hem letade jag upp ett träningspass på youtube och tränade bröst- och ryggmuskler i 45 min. Efter ett par dagar med mycket mat och dryck kändes det bra att återvända till vardagen igen.

När jag har gäster slår jag på stort med frukostutbudet. Yoghurt, granola utan spannmål, färska hallon, bröd (vanligt bröd till gästen, spannmålsfritt åt mig:-), massor av pålägg och naturligtvis kaffe.

Efter frukosten i går åkte vi in till Piccadilly Circus för shopping. Anne fick bestämma i vilka butiker vi gick in. Vi gick bland annat in på Waterstones stora bokaffär. Medan Anne letade efter presenter till sina döttrar stod jag och bläddrade i en barnbok om en katt. Jag hajade till när jag plötsligt läste raden "He was naughty as Satan ..." (Han var stygg som Satan). Satan är ett väldigt starkt ord på engelska och kanske inte ett ord man ska lära barn😈
När vi kände oss färdiga med shoppingen tog vi tunnelbanan till Tooting Broadway där jag bokat bord till oss på den spanska restaurangen Tokova. Vi kom dock så tidigt att vi hann ta en drink på den charmiga lilla portugisiska baren, The secret bar. 
Efter drinken gick vi till restaurangen och åt så vi stod ut i alla fyra hörn😋😋😋
Vi drack cava till och den passade perfekt till varje rätt, både Anne och jag blev faktiskt lite förvånade. 


Vi fick platser med utsikt mot det lilla köket. Det är alltid bara en kock i köket (skulle inte ha rymts fler) och jisses vad han fick ligga i då restaurangen var full, som vanligt.
Vid kl 20 var marknaden full av folk som vanligt.
När vi ätit klart vid 21-tiden tog vi bussen hem. Vi hade varit i farten precis hela morgonen och dagen plus att jag av någon orsak sovit urdåligt föregående natt. Anne hade däremot sovit som en stock på soffan och steg upp först kl 9 medan jag varit vaken sedan kl. 6. Som tur var hade jag tagit med mig laptopen till sängkammaren så jag kunde jobba och titta på Nyhetsmorgon😊
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...