29 april 2022

Publunch och ansiktsbehandling

Glad fredag på er! Kom precis hem från en 75 minuters "NeoRevive Formula OxyGeneo" ansiktsbehandling. Den är en tre-i-en superbehandling som exfolierar huden (avlägsnar döda hudceller från hudytan), förbättrar hudens syrenivåer och tillför värdefulla produkter för att berika huden. Man får jämnare hud helt enkelt ... får man hoppas😏. Nu är huden i alla fall redo för nästa veckas resa till Portugal😎
Lunchen åt jag på puben The Arab Boy i Putney. Jag promenerade dit, vilket tog 40 minuter, och tog bussen hem. Jag gillar verkligen maten här och den här gången hade jag till och med svårt att välja. Tillslut valde jag dock tre smårätter; friterad halloumi, bläckfisk och kronärtskocka och ett glas vin. Jag är normalt ingen fantast av friterat, men här var frityrsmeten nästan icke existerande.
 
Jag var den första kunden när de öppnade kl 12 men det droppade snabbt in mer folk.

Dagen började dock med ett tidigt pass på gymmet. Jag var inte alltför pigg när jag vaknade och det kan jag tacka vår fyrbenta herre för😒.

Rumban började vid 4-tiden när jag vaknade av ett hulkande ljud på golvet framför sängen. Nuförtiden vet jag vad det betyder, Busen är på väg att spy. Eftersom han befann sig på golvet lät jag honom göra det han skulle medan jag hämtade papper och desinfektionsspray. Steve vaknade först när jag satte på taklampan för att torka upp😴. När allt var upptorkat gick jag och lade mig igen, men hade inte legat mer än 10 minuter när vi hörde honom hulka igen, den här gången under sängen. Det var bara att hämta papper och sprayflaska och upprepa proceduren. Den här gången var det dock lite svårare att nå och jag fick använda moppskaftet som hjälp. Sedan var de lugnt resten av natten även om det nästan tog två timmar för mig att somna om. Kl 7 väcktes jag av Busen igen, den här gången för att han ville ligga på mitt bröst och gosa och efter det var det kört med att somna om. Det är verkligen inte alltid kul med husdjur😏.

Nej nu ska jag ta ett glas rosa champagne🍷, bara för att, och kolla kvällens avsnitt av Bäst i Test på SVT play. Ha en skön kväll!😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...