17 april 2022

Solig påsk

Hej på er! Här fortsätter solen att skina och vädret visar sig från sin bästa sida. Gymmet har varit öppet hela helgen, och instruktören som håller i Body Pump och Sh'bam på söndagarna jobbade som tur var även i dag.

I går hade jag planerat att gå på min dansklass kl 8 som vanligt, men när larmet ringde kl. 7.40 så fanns det inte på kartan att jag skulle orkat stiga upp. Orsaken till min förlamande trötthet heter Busen och går på fyra ben😒. Han väckte mig första gången vid 2-tiden på natten. Han satte sig på min bröstkorg och kurrade högt samtidigt som han trampade med tassarna och stötte med sitt huvud mot mitt ansikte innan han lade sig ner. Efter 15 minuters kärleksattack hoppade han iväg. Besöken fortsatte sedan ytterligare två gånger under natten. Det värsta är inte att bli väckt, utan att det alltid tar ett tag innan man hittar sömnen igen efter hans "besök". Normalt är det Steve som är målet för kärleksattackerna men eftersom han besöker sina föräldrar så är det nu jag som är måltavlan. Inte undra på att Steve ofta sitter och sover i sin fåtölj redan kl. 20 på kvällarna😁.

Efter dagens gymbesök hoppade jag i duschen innan jag tog på mig shorts, linne och träningsskor och gick ut på långpromenad med en ljudbok i öronen. Det går inte att sitta inne när vädret är så här vackert.
När jag kom hem igen planterade jag om mina tomat- och chiliplantor som jag köpte för ett par dagar sedan. Nu får vi se om det blir till något. Vi har sol i vardagsrummet från kl 12 ända tills solen går ner så de borde inte lida av solbrist.
I går träffade jag Angela för lunch och några drinkar utanför en pub i Hammersmith som låg alldeles vid Themsen.

Det var alldeles underbart, med massor av glada människor och knappt någon vind. Vi hade tur och hittade ett bord att sitta vid.
Innan jag åkte till Hammersmith hade jag varit noga med att använda solskyddskräm i ansiktet, men hade totalt glömt bort armar, och noterade sedan på kvällen att armarna var lätt kräftröda. Jag lyckas alltid glömma hur stark solen är här i UK.😏

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...