9 september 2010

Bloggtorka

Det har varit lite tyst här på bloggen nu ett par dagar men det har helt enkelt inte hänt så mycket, jag har jobbat och sedan åkt hem.
Det har minst sagt varit fullt upp på jobbet den här veckan och jag har legat i som en iller från när jag kommit in på kontoret tills jag åkt därifrån. Eftersom jag har ett kontorsjobb så sitter jag framför datorn nästan non stop och det känns i både axlar och nacke. Jag försöker gå på gym 3 gånger i veckan och även om det inte är speciellt kul så är det nog nödvändigt för att hålla musklerna i någorlunda skick. Jag borde väl också besöka kiropraktorn igen eller en massör men först ska jag testa massagemattan som jag och Steve beställde från ebay för några dagar sedan och som väl borde anlända snart. Man sätter den på en stol och så är det bara att ställa in vilken typ av knådning man vill ha och hur länge.
I helgen har jag och Suss planerat in ett besök till Greenwich Comedy Festival. Jag gillar komedier av alla slag (det skadar inte att få sig ett gott skratt då och då) så jag ser framemot den här.

4 kommentarer:

  1. skaffa en spikmatta, den gör underverk med en trött rygg eller onda axlar, t.o.m huvudvärken försvinner när jag ligger med huvudet direkt på.

    SvaraRadera
  2. När jag var hemma i somras hos mina föräldrar så provade jag deras spikmatta några gånger och jag tror att jag ska köpa en egen när jag åker hem till julen. De har börjat sälja dem på en hälsokostaffär här i England nu också men har inte lust att betala 35 pund för en.

    SvaraRadera
  3. då får du den billigt, jag köpte min första för 75€. Sen dess har det kommit en hel del kopior som har vassare taggar och är inte alls lika sköna att ligga på som den äkta Shakti-mattan, tyvärr.

    SvaraRadera
  4. Aha, kanske jag borde köpa den på Holland and Barrett då, den heter också Shakti så den är säkert den äkta.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...