27 september 2010

Ny vecka

Så är äntligen måndagen överstökad. Jag lyckades också släpa mig till gymet trots att det satt hårt åt, jag borde nog börja gå på gymlektioner igen för att få lite variation och motivation.

När jag besökte vackra Leadenhall market på lunchen och som bäst stod och läste på vykort kom det fram ett par kvinnor, turister, och frågade om jag kunde rekommendera någon bra restaurang där. Det finns en massa specialrestauranger på markanden men jag tvivlade på att det skulle passa deras budget så jag föreslog Pizza Express. Jag avskyr kedjan som jag tycker har de mest smaklösa pizzorna man kan hitta. Å andra sidan finns det också de som gillar deras mat så man får ju hoppas att de tillhörde den senare gruppen och inte hade för stora krav:-).

Jag måste se väldigt harmlös ut för människor kommer ALLTID fram till mig och frågar om olika saker. När jag har Steve med mig brukar jag låta honom svara:-)

För övrigt så måste Steve jobba den här lördagen igen:-( Jag fråga om han måste jobba varje jävla lördag, man kan ju tycka att den andra managern skulle kunna hoppa in en lördag också, speciellt när han är baransvarig. Steve sa att det är bara nu i början men att det kommer att jämna upp sig senare. Jag hoppas det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...