25 september 2010

Lördagens program

Jag började dagen med ett besök hos min kiropraktor som fick försöka trycka mina kotor till rätta igen. Jag fick också telefonnummer till personen som ska röntga min rygg. På måndag ska jag försöka ringa honom och boka tid och på onsdag ska jag besöka kiropraktorn igen så att hon får se röntgenplåtarna. Hoppas det är ett lättfixat problem.

Klockan två mötte jag upp med Annika i Wimbledon för shopping i Wimbledon och IKEA. Steve måste jobba hela dagen (och kvällen, han är inte hemma än) så han hade egen underhållning:-).

På Wimbledon shopping center hittade jag min första julklapp så nu har jakten börjat. Jag köpte också ett par ljuslyktor som nu hänger och lyser så vackert i vardagsrumsfönstrena.

Efter shopping i Wimbledon åkte vi till IKEA för bland annat köttbullslunch. 10 gånger bättre än gårdagens middag vilket bevisar att mat inte behöver kosta skjortan för att vara god.

Nu sitter jag och myser med massor av tända ljus, tittar på Xfactor och väntar på Steve. Han har väl serverat öl och driknar i baren vid idrottsplatsen hela kvällen kan jag tänka mig

1 kommentar:

  1. Tack för igår! Det var super trevligt! Jag önskar jag hade köpt fler "hjärtan" att hänga i fönstret precis som du! Visst blev det väl fint? Nu kan vintern komma...I'm ready! haha Jag beslöt mej för att behålla den svarta ringen från Oasis också! Den såg mycket bättre ut och gjorde inte alls ont när jag kom hem! :))))

    Vi hörs och ses snart!

    Kraaam!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...