12 september 2010

Söndag i Dulwich

Idag åkte jag och Steve till Dulwich eftersom han ville visa mig sin nya arbetaplats. Det var full fart när vi kom till idrottplatsen eftersom man höll på att spela ett par fotbollsmatcher. Jag fick också chans att träffa "Steves" barpersonal, 2 kvinnor som verkade jättetrevliga.

Efter att vi besökt hans jobb promenerade vi genom gröna och lummiga Dulwich Village som ligger som en oas mitt i ett ganska fattigt område av London.
Vill man få en bra utbildning måste man börja i tid. Dulwhich College, som i princip äger all mark i Dulwich annonserar om en öppen morgon för 3 - 7-åringar. Lyckas man få studieplats i Dulwich College är ofta nästa steg i utbildningen Oxford eller Cambridge University. Ingången till Dulwich College. Skulle jag ha studerat i en såna här vackra byggnader skulle jag garanterat ha haft toppetyg:-)
Det är inte ofta man ser trähus i England. i Dulwich finns det ett antal som byggs i "New England"-stil

Efter vår rundtur gick vi till den lokala puben, den enda i Dulwich vad vi kunde se, och åt en underbar Sunday Roast. Det krävdes 20 minuters köande till serveringsdisken men det var det värt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...