1 februari 2011

Ditt och datt

Så har då den nya veckan kommit igång, måndagen är genomliden och nu är det bara uppåt och framåt. Jag hade planerat att gå på Zumba igår men fick en släng av IBS under dagen så det var bara att åka hem och räta ut sig på soffan efter jobbet. Instruktören skulle dessutom filma klassen och lägga upp videon på sin webbsida så det hade kanske inte sett så bra ut om jag liksom ringaren i Notre Dame flaxat förbi i bild nästan vikt som en fällkniv:-) Men nu mår jag bra igen och kunde gå på gymet efter jobbet idag.

Idag skedde dessutom ett litet genombrott eller mirakel gällande min rygg. För första gången på nästan ett år har ryggen inte värkt alls under hela dagen. Jag hoppas verkligen att det håller i sig.

Nu sitter jag och njuter av smörgåsar med humous, medwurst, gurka och paprika tillsammans med Presidentti-kaffe. Enkelt och gott. Efteråt blir det 15 min med ryggmassagemaskinen. Väl spenderade pengar.

Förresten, filmen Black Swan var inte alls dålig, inte vad man väntade sig men helt klart sevärd. Ett extra bonus för musiken och baletten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...