23 februari 2011

Grått, grått och mera grått

Det var fasligt vad det dåliga vädret är envist, idag har det regnat så smått nästan hela dagen. Det är iallafall ganska "varmt", ca 13 grader och varmare ska det bli imorgon eller fredag.

Gick på gymet idag efter jobbet, 45 min muskelträning och sedan 45 minuter Body Attack och sen gick jag hem och hetsåt Fazers choklad som morsan skickat:-)

Nu skulle jag seriöst vilja att det blev helg för jag har många roliga saker inplanerade.

För det första har jag fredag ledig (gud så skönt att slippa all favorism och rövslickeri på jobbet) och på kvällen blir vi ett gäng på 5 pers. som ska testa den danska restaurangen Madsen i South Kensington. På lördagen, förhoppningsvis pigga och krya, bär det av till ett spa i Notting Hill, jag och Steve ska nämligen utnyttja julklappen som jag köpte åt honom. Dagen kommer sedan att avlutas på en mysig restaurang på Portobello Road. Den lät och såg ut bra på deras webbsida iallafall:-)

Det enda molnet på himlen är att Steve har fått min förkylning, och som den typiska man han är så är han naturligtvis 50 gånger sjukare än mig:-) Jag tvingar dock i honom muggar med Finrexin så förhoppningsvis är han ok till på fredag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...